Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське»

Підготовка сучасних фахівців аграрного напрямку – відповідальне і складне завдання. Викладачі циклової комісії агрономічних дисциплін реалізують поєднання практичного навчання та теоретичної підготовки. Однією із форм роботи є проведення занять на виробництві, на яких студенти мають змогу відпрацьовувати практичні навички зі спеціальності, скоротити термін адаптації на виробництві.

Студенти і викладачі циклової комісії агрономічних дисциплін взяли участь у збиранні сої разом з командою працівників ТОВ «Будильське» на чолі з головним агрономом підприємства. На полі працювали два комбайни фірми John Deere та Claas. Студенти ознайомилися з сучасною технологією вирощування сої в ТОВ «Будильське». Безпосередньо в полі студенти мали можливість детально ознайомитись з методикою визначення густоти посіву на одному гектарі, біологічної врожайності сої, вологості зерна, провели розрахунок втрат врожаю за комбайном та економічні втрати. Приймали участь в налагодженні жатки на висоту скошування, відпрацьовували навички майбутньої спеціальності.

Погода була прохолодною, але настрій учасників був чудовий. Дякуємо адміністрації коледжу та керівництву підприємства за організацію такого цікавого та корисного заняття.

Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське» Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське» Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське»

Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське» Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське» Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське»

Заняття на виробництві в ТОВ «Будильське»

Голова циклової комісії Лариса Бадьорна

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< жовтня 2024 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 26 27
28 29 30 31      
Статистика
На даний момент 1127 гостей на сайті
Користувачі : 103
Зміст : 730
Переглянути хіти змісту : 2364824
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери