Проблематика тероризму
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітньо-кваліфікаційний рівень - Молодший спеціаліст
Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Кваліфікація - технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Призначення фахівця:
Фахівець підготовлений для організаційної, управлінської та виконавської діяльності в галузі тваринництва та переробної промисловості
Первинні посади, що може обіймати фахівець:
- технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва;
- технолог із племінної справи;
- заготівельник тваринницької продукції, сировини;
- технік-лаборант;
- обліковець тощо;
Оновлено 12 квітня 2016 року
Відеодайджест
Освітній процес
Репозитарій