Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ

Сьогодні студенти нашого коледжу мали чудову нагоду відвідати Сумський національний аграрний університет (СНАУ). Ця поїздка стала важливою подією для молодих людей, які прагнуть дізнатися більше про можливості вищої освіти та потенційні кар'єрні шляхи в галузі аграрного сектору.

Під час поїздки студенти ознайомилися з лабораторіями та науково-дослідними центрами, де вони змогли побачити сучасне обладнання та інноваційні технології. Під час презентації біолого-технологічного факультету викладачі поділилися своїм досвідом та розповіли про програми, що можуть зацікавити майбутніх студентів.

Окрім ознайомлення з навчальними програмами, учасники відвідали гуртожитки, що допомогло їм скласти повне уявлення про студентське життя в СНАУ. Завершилася поїздка дружньою зустріччю з нинішніми студентами університету, які охоче поділилися своїми враженнями та надихнули гостей на подальше навчання.

Ця поїздка дала можливість нашим студентам не тільки розширити свої знання, а й оцінити перспективи продовження навчання в одному з провідних аграрних університетів України. Вони повернулися додому з новими знаннями та великим натхненням для подальшого розвитку!

Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ

Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ

Профорієнтаційний візіт до Сумського НАУ

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< жовтня 2024 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Статистика
На даний момент 1321 гостей на сайті
Користувачі : 103
Зміст : 730
Переглянути хіти змісту : 2351425
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери