Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Кращий за професією з лісового господарства

На сьогоднішній день, лісове господарство України - це одна із ефективно - працюючих галузей виробництва, яка вирощує та збирає врожай лісової продукції, відновлює, охороняє ліси, підвищує їх продуктивність і якість, а також забезпечує раціональне використання земель лісового фонду і лісових ресурсів країни.

Щорічно у третю неділю вересня в УКРАЇНІ відзначають професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ. Тож, напередодні ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ, в коледжі, проведений професійний захід, в якому брали участь студенти двох груп зі спеціальності 205 "ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО", це академічні групи: Л-21 та Л-31.

Студенти розповідали про правильність використання деревини, застосування новітніх технологій у виробництві, які задовольняють обробляти деревину, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Також проводились запальні дискусії, як відбудувати інфраструктуру, відновити пошкоджені ворогом ліси, ландшафти, як створювати ЕКОкласи на природі і віртуальні екскурсії "ЛІСОВІ ЗВІРІ І ПТАХИ",хто такі "ВАЛЬНИКИ ЛІСУ", що їх професія - друга за небезпечністю після роботи шахтарів. І це студенти говорили з гордістю про обрану ними професію.

При проведенні заходу «КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ З ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА» учасники не тільки набували досвіду та закріплювали навички розпізнання деревини твердої, м'якої порід, але й заготовляли дрова для коледжу на опалювальний сезон 2024/2025 навчального року для котлів різного виду опалення.

Директор коледжу, ВОЛОДИМИР ДОЦЕНКО, привітав студентів з їх професійним святом, вручив грамоти за участь у заході групам Л-21 та Л-31,наголосивши, що ЛІСНИКИ - це професіонали, які в складних, іноді екстремальних умовах зберігають і примножують лісові багатства УКРАЇНИ, невтомною працею створюють десятки тисяч гектарів нових лісів, стоять на варті від пожеж, браконьєрів і ворогів. Побажав студентам, щоб щоденна наполеглива праця збагачувалась новим досвідом, кожен прожитий день наповнювався гордістю за обрану професію шаною та повагою вдячних громадян,щоб ліси вирощені в майбутньому, ВАМИ, шуміли і далі, але тільки під мирним небом вільної країни. Захід пройшов з високим піднесенням, ентузіазмом, всі учасники і присутні заходу отримали позитивні емоції.

МИ - НЕЗЛАМНІ! МИ - ВИТРИВАЛІ! МИ - НЕПЕРЕМОЖНІ!!!

Кращий за професією з лісового господарства Кращий за професією з лісового господарства Кращий за професією з лісового господарства

Кращий за професією з лісового господарства Кращий за професією з лісового господарства

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< жовтня 2024 >
П В С Ч П С Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Статистика
На даний момент 1321 гостей на сайті
Користувачі : 103
Зміст : 730
Переглянути хіти змісту : 2351427
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери