Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

КОНКУРС «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

КОНКУРС «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та Федерація органічного руху України за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» оголошують конкурс на кращу студентську роботу на тему органічного агровиробництва та маркетингу органічної продукції «Органічне виробництво – перспективи для молоді».

Метою конкурсу є популяризація органічного виробництва та залучення населення до споживання органічних продуктів.

До участі в конкурсі допускаються студентські роботи зазначеної тематики, що раніше не публікувалися, здобувачів закладів вищої та фахової передвищої освіти.

Термін подання наукових статей: до 8 березня 2024 року.

Роботу учасника конкурсу (із зазначенням прізвища, імені дати народження, контактних телефонів, e-mail, закладу освіти) потрібно надіслати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з позначкою «КОНКУРС».

Вимоги до студентської роботи: Робота виконується винятково українською мовою, повинна мати назву, зміст, вступ, основну частину, висновки, список використаних джерел, а також анотацію, у якій зазначено актуальність, мету, завдання, використану методику дослідження та загальну характеристику роботи; текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1.5, кегль 14, аркуш формату А4; береги: лівий – 30 мм, правий – 10 мм, верхній і нижній – по 20 мм; обсяг роботи не має перевищувати 15 сторінок без урахування переліку використаних джерел і додатків. У роботі можливе використання відео- та фотоматеріалів. Роботи перевірятимуться на плагіат.

Переможців конкурсу нагороджуватимуть на Форумі студентської молоді, який проходитиме в Науково-методичному центрі ВФПО (м. Київ, вул. Смілянська, 11). Автори кращих робіт братимуть участь у вказаному Форумі та презентувати результати проведеного ними дослідження.

Кращі роботи буде відзначено цінними подарунками та почесними дипломами а також ці роботи будуть розміщені на Органічній платформі знань , яку започаткували Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» та Федерація органічного руху України за підтримки Проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства».

Звертаємо увагу конкурсантів, що текстові запозичення є неприпустимими з моральних міркувань і порушують Закон України «Про авторське право і суміжні права»

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< березня 2024 >
П В С Ч П С Н
        1 2
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Статистика
На даний момент 1019 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 691
Переглянути хіти змісту : 1305913
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери