Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Засідання циклової комісії ветеринарно-технологічних дисциплін на базі ТОВ «Лебединські ковбаси»

Сучасні тенденції розвитку економіки та суспільства передбачають посилення взаємодії між освітою та бізнесом. Такої ж думки і викладачі циклової комісії ветеринарно-технологічних дисциплін, тож в рамках роботи тижня циклової комісії провели виїздне засідання на базі ТОВ «Лебединські ковбаси» де з керівником Андреєвим Олександром Леонідовичем обговорили шляхи удосконалення підготовки фахівців з переробки продукції тваринництва.

Це успішне підприємство, яке прославляє Лебединщину в Національному реєстрі кращих постачальників товарів та послуг України. Головними напрямками діяльності є виробництво м‘ясних, ковбасних виробів та заморожених напівфабрикатів.

В ході засідання були обговорені ключові питання можливості проходження студентами випускних курсів переддипломної та технологічної практики. Ми щиро вдячні керівному складу підприємства за приділену увагу та можливість познайомитися з сучасним виробництвом, а також головному технологу Ніні Іллівні Шпак за ознайомлення з технологічними процесами в цехах.

Бажаємо ТОВ «Лебединські ковбаси» здійснення всіх планів та задумів і сподіваємось на плідну співпрацю!

засідання циклової комісії ветеринарно-технологічних дисциплін на базі ТОВ «Лебединські ковбаси» засідання циклової комісії ветеринарно-технологічних дисциплін на базі ТОВ «Лебединські ковбаси» засідання циклової комісії ветеринарно-технологічних дисциплін на базі ТОВ «Лебединські ковбаси»

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< грудня 2022 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Статистика
На даний момент 1035 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 691
Переглянути хіти змісту : 1296578
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери