Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Декада виховних заходів агрономічних дисциплін

В рамках виховних заходів Відокремлений структурний підрозділ «Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка СНАУ» має багато гарних традицій, котрі роблять його незвичайним, привітним, сучасним та самобутнім. Багато праці, велике натхнення, любов до своєї справи були покладені для реалізації задумів.

В рамках декади циклової комісії агрономічних дисциплін було проведено ряд виховних заходів. Вони розпочалася з виставки квіткових композицій та сюжету «Ріг достатку», які викликали великий інтерес у студентів, працівників, батьків та гостей. Фоє коледжу було оформлено фотозоною «Осінні барви», композицією Гарбуз-фест та виставкою-ярмаркою хризантем.

Були представлені різнопланові експозиції «Картопля – безцінний дар», а також різноманіття сортів яблук. Викладач агрономічних дисциплін Лариса Бадьорна ознайомила з характеристикою вітчизняних та зарубіжних сортів яблук. Викладачем Миколою Савченко. була проведена вікторина «Що я знаю про картоплю», де студенти розповіли про її харчові, косметичні та лікувальні властивості. Незвичайною окрасою фоє став «Маловисторопський погрібець», де відвідувачі ознайомилися з цікавими рецептами консервування плодів та овочів, про що розповіла викладач Воскобойник В.Б. Особливо привабливим для всіх було пригощення смачними варениками та випічкою з нового урожаю. Студенти групи А-31 розповіли про секрет приготування вареників та пирогів.

Виставку відвідали: директор коледжу Доценко В.В., адміністрація, представники Сумського НАУ, викладачі, працівники навчального закладу.

фото фото фото

фото фото фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< жовтня 2020 >
П В С Ч П С Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Статистика
На даний момент 33 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1289916
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери