Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» з визначення якості молока.

Молоко - унікальний продукт, вважають лікарі та дієтологи. У ньому міститься чимало білків, вітамінів, мікроелементів. Молоко та молокопродукти можуть принести багато користі, але при умові, що на столі опиняється справжня молочна продукція. Тож, як визначити якість молока вчилися студенти групи Т-41 на практичному занятті з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини».

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини»

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини»

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< січня 2020 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 25 26
27 28 29 30 31    
Статистика
На даний момент 2042 гостей на сайті
Користувачі : 103
Зміст : 734
Переглянути хіти змісту : 2587382
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери