Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Прекрасна та незабутня студентська пора!!!!

Так у Маловисторопському коледжі відбулося святкування Міжнародного Дня студента і, звичайно ж, професійне свято всіх аграріїв , День працівників сільського господарства.

Яскраве дійство відбулося на сцені коледжу! Саме воно поєднало і студентство, і всіх працівників , причетних до професійного свята аграріїв. В розмаїтті поетичних рядків ведучої концертної програми прозвучали художні номери солістів Маловисторопської сцени : Ю. Савенко, Ю.Губи, О. Дрозденко , М. Савченка та талановитих студентів коледжу.

Родзинкою свята стали хореографічні композиції танцювального колективу « Веселка» під керівництвом Т. Литовченко, який завітав до нас на свято з Лебединського центру позашкільної освіти. Запальні танці, безліч позитивних емоцій учасників дійства створили в залі феєрію краси, творчості та любові.

З привітальним словом до глядачів звернувся виконуючий повноваження директора коледжу Доценко В.В. та голова ради студентського самоврядування Солодова І, а також її заступниця Іванова В. Поряд з привітаннями були вручені грамоти за сумлінне виконання службових обов’язків працівникам виробничої та господарської частини, викладачам та кращим студентам.

Всі хто завітав на свято отримали незабутні враження , хороший настрій та святкове піднесення!!!

Кульмінацією святкувань стала студентська вечірка « На крилах юності». Дискотека, конкурси, спілкування в колі друзів все це очікувало на студентів та викладачів у вечірній час. Солодкі пригощення до кави поєднували серця в теплих розмовах та посмішках. Все було чудово,з душевним теплом та радістю. Адже студентський та викладацький колектив Маловисторопського коледжу вміє якісно і завзято працювати та відпочивати!!!!

Зі святом всіх!! Добра. любові та миру!!!

фото фото фото

фото фото фото

фото фото фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< листопада 2019 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Статистика
На даний момент 190 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1290360
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери