Проблематика тероризму
Комплексний екзамен із спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
23 червня відбувся комплексний екзамен із спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Державний іспит - це відповідальний та хвилюючий захід. Зі словами підтримки до студентів звернулась голова комісії, доцент кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва та кінології Сумського НАУ Левченко Ірина Володимирівна. Члени екзаменаційної комісії вітають випускників з підтвердженням освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст!
Відеодайджест
Пошук по сайту
Освітній процес
Статистика
На даний момент 1246 гостей на сайті
Репозитарій
Користувачі : 103
Зміст : 734
Переглянути хіти змісту : 2585426
Зміст : 734
Переглянути хіти змісту : 2585426
Мапа відвідувачів