Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Соціальна програма від Scholarship 2023 - 2024

Пропонуємо всім охочим взяти участь у конкурсі від Scholarship та отримати грошовий приз, яким можна компенсувати витрати на здобуття освіти. Напрямок (спеціальність) не має значення: нагорода видається найталановитішим студентам, яких обере компетентне журі.

Докладніше про програму

Scholarship — міжнародний проект, який полягає у наданні безоплатної матеріальної допомоги амбітним студентам.

Гроші йдуть на оплату навчання за контрактом. Призи передбачені за 1-ше, 2-ге та 3-тє місце, кошти перераховуються на розрахунковий рахунок навчального закладу. Особисто до рук винагорода не видається.

Проект Scholarship вже пройшов випробування у багатьох країнах та показав відмінні результати. Головна мета програми – виявлення талановитих та перспективних молодих фахівців. Надалі вони можуть потрапити на стажування або стати співробітниками великих компаній, що розвиваються.

Хто може брати участь у програмі Scholarship від Art-Trade?

Взяти участь у конкурсі можуть студенти 1-5 курсів, які навчаються на контрактній основі. Форма навчання не має значення, вона може бути денною, вечірньою чи заочною. Учасники повинні мати українське громадянство та здобувати освіту в будь-яких ВНЗ України.

Що потрібно робити?

Щоб взяти участь у проекті, потрібно написати статтю українською мовою. Вимоги до тексту:

  1. Стаття має бути написана за однією з тем, запропонованих нашим сайтом. Список тем наведено нижче.
  2. Обсяг – не менше 5000 знаків.
  3. У роботі можна використовувати інфографіку: таблиці, діаграми, картинки, фотографії та ін.
  4. Матеріал має бути цікавим, корисним, актуальним, мати практичне застосування. Потрібно повністю розкрити тему, навести приклади, за необхідності додати результати досліджень.
  5. До участі у конкурсі допускаються лише унікальні роботи. Вони перевірятимуться сервісами антиплагіату.

Важливо! Написану для програми Scholarship не можна використовувати (цілком або частково) для участі в інших конкурсах або публікації в соцмережах, на форумах та різних ресурсах.

Доступні ще 6 номінацій:

  • 25 000 грн. - https://art-trade.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )
  • 30 000 грн. - https://kes.com.ua/ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )
  • 30 000 грн. - https://belsta.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )
  • 100 000 грн. - https://seoquick.com.ua/ua/scholarship-ua/ ( запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )
  • 9 500 грн. - https://rental-power.com.ua/ua/sotsialnyj-proekt-scholarship-dlja-studentov-razdaem-granty-na-obuchenie/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )
  • 100 000 грн. - https://trading.biz/ua/scholarship (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )

Ці програми доступні протягом 1 року, вони дають можливість випускникам шкіл та студентам отримати грант на оплату навчання. Також відгуки від учасників ви можете переглянути за посиланням https://seoquick.com.ua/ua/scholarship/ .

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< листопада 2023 >
П В С Ч П С Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Статистика
На даний момент 1098 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 691
Переглянути хіти змісту : 1305376
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери