Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Відвідини ветеринарних аптек м. Лебедин

Студент-спеціаліст ніколи не стане фахівцем високого класу, якщо не володітиме знаннями, щодо ринку ветеринарних препаратів кормів для тварин та птиці в Україні. Адже цей ринок є сьогодні досить розвиненим та має великий потенціал для подальшого росту. Ветеринарні препарати є важливими для забезпечення здоров'я та благополуччя тварин.

В рамках роботи тижня циклової комісії, викладачі ветеринарно-технологічних дисциплін відвідали ветеринарні аптеки, які знаходиться в місті Лебедин.

Досвідчені і ввічливі працівниці провели аналіз ринку ветеринарних препаратів та кормів для тварин і птиці в Україні за останні роки. Ознайомили з новими ветеринарними препаратами, такими як: протипаразитні препарати, лікувальні препарати та засоби, вітаміни та мінерали, засоби догляду за тваринами, засоби для корекції поведінки, грумінгу, кормів для тварин та птиці, а також дезінфекційні засоби.

Зважаючи на те, що в Україні кількість домашніх улюбленців та асортимент ветеринарних препаратів та кормів збільшується, нам, викладачам ветеринарно-технологічних дисциплін, потрібно дбати про підвищення власного професійного рівня. Співпраця з успішними підприємствами та закладами надзвичайно сприяє цьому.

Відвідини ветеринарних аптек м. Лебедин Відвідини ветеринарних аптек м. Лебедин

Відвідини ветеринарних аптек м. Лебедин

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери