Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» з визначення якості молока.

Молоко - унікальний продукт, вважають лікарі та дієтологи. У ньому міститься чимало білків, вітамінів, мікроелементів. Молоко та молокопродукти можуть принести багато користі, але при умові, що на столі опиняється справжня молочна продукція. Тож, як визначити якість молока вчилися студенти групи Т-41 на практичному занятті з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини».

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини»

Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини» Практичне заняття з дисципліни: «Технологія виробництва молока та яловичини»

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери