Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Урочистість з нагоди інавгурації нового навчального року

02.09.2019 року в Маловисторопському коледжі відбулися урочистості з нагоди інавгурації нового навчального року.

91 рік поспіль наш навчальний заклад продовжує готувати фахівців для сільськогосподарського виробництва , професіоналів середньої і вищої управлінської ланки, які продовжують своє становлення в аграрному бізнесі.

За традицією свято почалося з покладання квітів до монументів героям , які полягли в боях за свободу та незалежність нашої Батьківщини. На урочистості завітали почесні гості. З привітальним словом до викладачів, студентів та їх батьків звернулися декан факультету ветеринарної медицини Нечипоренко Олександр Леонідович та декан біолого-технологічного факультету Сумського національного аграрного університету Опара Віктор Олексійович, керуючий Лебединським відділенням ощадбанку Парфило Олесій Валерійович, а також головний редактор газети « Життя Лебединщини» Шульга Євген Володимирович. Привітав зі святом всіх присутніх виконуючий повноваження директора коледжу Доценко Володимир Васильович. Поряд з привітаннями він відзначив грамотами за сумлінну працю викладачів коледжу та студентів за значні досягнення в навчанні.

Велика увага на святі була приділена першокурсникам. Адже у них це перше свято у стінах навчального закладу , саме тут, у храмі знань, їх зустріла нова родина. Прийшов час прийняти «ключ знань» від студентів – випускників та розпочати яскраве та незабутнє студентське життя.

Кожен момент заходу був наповнений тематичними художніми номерами, усмішками, оплесками та щирими емоціями. Тож розпочинається нова сторінка в історії рідного коледжу!!!!

Жнива 2019 Жнива 2019 Жнива 2019

Жнива 2019 Жнива 2019 Жнива 2019

Жнива 2019 Жнива 2019 Жнива 2019

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери