Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Студентський гуртожиток коледжу

Студентський гуртожиток ВСП «Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського НАУ» призначений для проживання на період навчання здобувачів освіти денної форми навчання. У гуртожитку можуть бути поселені студенти заочної форми навчання на період проведення екзаменаційної сесії, абітурієнти на період проведення вступних випробувань. Коледж гарантує надання місць для поселення в гуртожитку. П’ятиповерховий гуртожиток знаходиться поруч з коледжем та розрахований на 360 місць для проживання. У кімнатах від 2-х до 4-х ліжко-місць.

Кімнати гуртожитку укомплектовані необхідними меблями: ліжками, тумбочками, полицями, шафами, столами та стільцями. В кухнях встановлені електроплити для самостійного приготування їжі, столи та мийки. Комунальні послуги – автономне опалення, холодна та гаряча вода. На кожному поверсі розташовані душові кімнати, санітарні вузли та умивальники.

Станом на 01.06.2024 у гуртожитку є в наявності 360 вільних місць.

Вартість місця проживання в гуртожитку складається з вартості його утримання та вартості обов’язкових побутових послуг, що надаються здобувачам освіти, які проживають у гуртожитку та регулюється і не може перевищувати встановлені законодавством норми (спільний Наказ Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства фінансів України, Міністерства охорони здоров’я України від 28.03.2011 № 284/423/173, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 27 квітня 2011 за № 520/19258 «Про встановлення граничного розміру плати за проживання в студентських гуртожитках вищих навчальних закладів державної та комунальної форм власності»).

Станом на 01.09.2023 вартість проживання за 1 ліжко-місце становить 550 грн. за один місяць або 55 грн. за одну добу (наказ ВСП «Маловисторопський фаховий коледж імені П.С.Рибалка сумського НАУ» від 04.08.2023 №115).

Право першочергового поселення в гуртожиток коледжу мають абітурієнти та здобувачі освіти, зараховані на перший курс навчання, а також студенти, віднесені до наступних пільгових категорій відповідно до законодавства України (якщо вони підтверджені відповідними довідками або посвідченнями):

1) студенти з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа;

2) неповнолітні діти громадян, які мають статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 1, 2, 3 категорій;

3) здобувачі освіти з числа дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій;

4) студенти з числа дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) в районі проведення АТО/ООС, бойових дій чи збройних конфліктів;

5) здобувачі освіти з числа дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи.

Для поселення в гуртожиток необхідно надати такі документи:

1) довідку про проходження флюорографії та довідку про стан санітарно-епідеміологічного оточення студента. Довідка надається сімейним лікарем, в якій вказується епідеміологічний стан студента (наявність/відсутність педикульозу, шкірних захворювань, що протягом 21 дня не було контактів з людьми, які хворіють інфекційними хворобами та не перебуває на самоізоляції, тощо);

2) паспорт та ідентифікаційний номер для повнолітніх здобувачів освіти. Здобувачам освіти, які не досягли 18 років, обов’язково поселятися з одним із батьків (для укладання договору на проживання). Батькам мати при собі паспорт та ідентифікаційний номер.

Інформацію щодо проживання та наявності вільних місць у гуртожитку можна отримати за телефоном +380978939944 (Мусієнко Володимир Вікторович, завідувач гуртожитку)

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери