Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Робоча зустріч ректора

Незважаючи на зайнятість та засніжену дорогу до села Малий Вистороп сьогодні, 24 січня, на робочу зустріч з колективом коледжу прибув ректор СНАУ, академік НААН України, доктор сільськогосподарських наук, професор Володимир Іванович Ладика. В актовій залі ректора зустріли теплими оплесками викладачі, працівники виробничого та господарського підрозділів та студенти коледжу. Глибоко та змістовно Володимир Іванович розкрив сфери діяльності Сумського НАУ та його структурних підрозділів, розповів про участь університету в різних міжнародних освітніх проектах та розвиток наукової діяльності і наукової інфраструктури в університеті, в тому числі можливості проходження студентами практики за кордоном, академічному обміні студентами та викладачами, приїзді на навчання китайських студентів та аспірантів, активному розвитку сучасних освітніх програм. Наголосив на досягненнях студентів університету та різних заходах з покращення навчально-наукової роботи, а саме: капітальний ремонт та оновлення матеріально-технічної бази навчальних лабораторій, створення сучасних класів та лабораторій, створення інноваційних наукових лабораторій, розвиток співпраці з аграрним бізнесом, підтримку можливості самореалізації молоді, активізацію Start Up діяльності та різноманітних форм розвитку студентства.

Ректор висвітлив перспективи щодо подальшої співпраці університету та коледжу, відповів на запитання працівників та студентів.

Загалом, зустріч з ректором пройшла у дружній атмосфері та справила на присутніх приємне враження. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю зі СНАУ.

Зустріч з В.І. Ладикою Зустріч з В.І. Ладикою Зустріч з В.І. Ладикою

Зустріч з В.І. Ладикою Зустріч з В.І. Ладикою

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери