Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Математичний квест «Океан знань»

Математичний квест «Океан знань»

В рамках тижня виховної роботи циклової комісії загальноосвітніх дисциплін відбувся математичний квест «Океан знань». Змагалися дві команди «Архімед» і «Піфагор», за маршрутними листами в яких було 7 зупинок за назвами: дуель капітанів «Так-ні», «Історична», «Анаграма», «Спільний початок», «Кросворди», «Ребуси», «Біологічна». Це було видовищне дійство, кожна команда успішно справлялася з поставленим завданням.

Капітан команди «Архімед», активна студентка В-21 групи Оксана Бих, в її команді успішні студенти: Лобуренко Даніела, Зюзін Сергій, Лозовий Ігор, Кулакова Юлія, Пивоварова Наталія.

Капітан команди «Піфагор», громадська діячка коледжу, Ірина Солодова, студентка А-21 групи, в її команді сильні знавці математики: Ананченко Артем, Пилипенко Оксана, Чмутов Єгор, Логачов Анатолій, Грибов В`ячеслав.

Захід пройшов на високому методичному рівні. Глядачі теж були активними учасниками квесту, вони розгадували завдання поставлені ведучою але долучали до цього «Мовчуна», який і допомагав глядачам проявляти цікавість у проведенні конкурсу.

Цей захід мав за мету активізувати пізнавальну діяльність студентів, підвищити інтерес до вивчення математики, а також підвищити загальну культуру студентів, працювати в групах, розвивати уміння студентів спілкуватися з іншими.

Всі учасники і глядачі задоволені успішним заходом. Захід провела викладач математики Савченко Ніна Свиридівна.

квест математика квест математика квест математика

квест математика квест математика квест математика

квест математика/p
 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< березня 2018 >
П В С Ч П С Н
      1 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Статистика
На даний момент 954 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1288147
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери