Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Слово про трудову династію

Микола Федорович Калюжний народився в с. Калюжне Лебединського району у сім`ї колгоспників. Батьки прищепили йому любов до землі, до непростої праці селянина-трударя. Тому він здобув професію агронома в Маловисторопському технікумі. Більше 40 років працював у ПСП імені Мічуріна на посаді агронома. Був у пошані у керівництва та колег, неодноразово відзначали його добросовісну працю подяками та грамотами.

Пішли дідусевим шляхом його онуки Владислав Калюжний та Віталій Криницький, які теж навчалися на агронома в Маловисторопському коледжі імені П.С.Рибалка Сумського НАУ. Владислав після коледжу закінчив Сумський НАУ та працює на посаді агронома в компанії Harvest Grouр. Робота цікава, прибуткова і популярна. Отримує моральне задоволення від спілкування з землею, милування сходом сонця і зеленими полями.

Прислухається до професійних досвідчених порад свого відомого дідуся.

Не минула дарма дідусева наука для Віталія, він закінчує Сумський національний аграрний університет та працює на посаді агронома у СФГ «Падалкове» с. Рябушки Лебединського району.

Любі наші студенти, здобувайте глибокі теоретичні знання та практичні навички, роботодавці охоче заберуть вас на агрономічні посади. А найприємніше у будь-якій роботі – це заробітна плата. Агрономи лідирують у цьому питанні серед інших спеціалістів сільськогосподарського напрямку.

Здобути професію агронома можна в нашому навчальному закладі. Головне – любити землю, рослини та мріяти про рекордні врожаї.

Тож, Маловисторопський коледж імені П.С.Рибалка СНАУ з радістю чекає майбутніх агрономів на навчання.

фото

фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< лютого 2020 >
П В С Ч П С Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Статистика
На даний момент 927 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1284559
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери