Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Перший відбірковий етап конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників « Педагогічний ОСКАР-2020»

27 листопада в Маловисторопському коледжі відбувся перший відбірковий етап конкурсу професійної майстерності педагогічних працівників « Педагогічний ОСКАР-2020». На розгляд до методичної ради було подано 20 розробок викладачів, в яких відображено інноватику навчальної діяльності педагогів та досвід роботи в різних напрямках, електронні навчальні посібники , сучасні засоби унаочнення, що успішно інтегруються нашими викладачами в навчальний процес.

До участі у конкурсі долучилися 18 викладачів на чолі з методистом коледжу Юлією Савенко, яка координує напрямки методичної роботи навчального закладу. Повсякчасну підтримку у проведенні даного конкурсу здійснили представники адміністрації, зокрема, виконуючий повноваження директора коледжу В.В. Доценко та заступник директора з виробництва Д.О. Глущенко.

Після ретельного аналізу методична рада коледжу визначила 11 конкурсних робіт-переможців, які будуть приймати участь на заключному етапі конкурсу при ДУ « Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Розробниками цих методичних надбань стали викладачі: Бадьорна Л.Ю., Савенко Ю.П., Ромасенко Т.В., Доценко В.В., Обьєщик А.В., Сирота В.Г., Савченко Н.С., Ващенко Л.Д., Дмитрівський І.О., Губа Ю.І. та Михайлик В.О. Також слід зазначити, що комп’ютерне форматування та дизайн конкурсних робіт виконали лаборанти коледжу - Глуходід Н.М., Антоненко Л.П. та Апанасенко З.О., які з року в рік є надійними помічниками викладачів.

Саме така комплексна робота підрозділів навчального закладу підтримує високий методичний рівень надання освітніх послуг вступникам, створює умови для постійного творчого пошуку та розвитку професійного потенціалу викладачів.

Бажаємо педагогам натхнення до праці та перемоги !!!Нехай «Педагогічний ОСКАР » і цього року буде НАШ !!!!

фото ]фото фото

фото фото фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< листопада 2019 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 28 29 30  
Статистика
На даний момент 1116 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1288099
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери