Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Міжнародний семінар

«Європейські цінності компетентності у роботі закладів освіти, культури, охорони здоров`я, соціальної політики, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування: формування, впровадження і моніторинг» - Міжнародний семінар, в якому взяли участь Савенко Юлія Павлівна – методист та Михайлик Вікторія Олексіївна – практичний психолог Маловисторопського коледжу імені П.С. Рибалка СНАУ.

Урочисте відкриття семінару відбулося 16 вересня у Сеймасі (Литовський Парламент) за участю представників міністерств і відомств, Посольства України в Литві та різних громадських організацій.

До українських освітян та лікарів зі словами вітання звернулися Ірена Андрукайтєне, Сігнатар Акту Незалежності Литовської Республіки та модератор семінару, а також Павло Горінов, голова Правління Всеукраїнської молодіжної організації «Серце до серця», заслужений працівник соціальної сфери України.

Досвідом роботи в сфері освіти та медицини Литви українську делегацію із 160 представників ознайомили керівники провідних університетів та медичних центрів, голова комітету освіти та науки Сеймасу Литовської Республіки Єугеніус Йовайши, Перший секретар Посольства України в Литовській республіці Андрій Буряк та ін.

Після цікавих виступів відбулося урочисте підписання Договору про співробітництво між Національним авіаційним університетом (Україна) і Клайпедським університетом (Литва).

17 вересня відбувся другий етап семінару, де учасників ознайомили з системою навчальної діяльності Ризького медичного університету імені П. Страдиня. Саме під час цієї роботи представники університету з радістю поділилися Латвійським досвідом з реалізації політики у сфері освіти та медицини.

Для закриття роботи семінару на учасників очікувало місто Варшава. Саме там кожен отримав сертифікат міжнародного зразка та були підведені підсумки роботи. Учасники обговорювали отриману інформацію та ділилися враженнями від перебування в європейських країнах, їхньої системи роботи освітніх та медичних закладів.

Окремою сторінкою в переліку вражень, звичайно ж, залишилися самобутність та краса Вільнюса, Риги та Варшави.

фото фото фото

 
Відеодайджест

Пошук по сайту
Календар
< вересня 2019 >
П В С Ч П С Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 27 28 29
30            
Статистика
На даний момент 1117 гостей на сайті
Користувачі : 102
Зміст : 685
Переглянути хіти змісту : 1288530
Бібліотека коледжу
Мапа відвідувачів
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери