Сумський НАУ
Правила прийому
Дистанційний вступ
Банер
Історія коледжу
Банер
Наша гордість
Банер

Сумський НАУ розширює діапазон послуг освіти для дорослих

Навчання протягом життя, постійна актуалізація знань та здобуття нових навичок уже стало звичною справою для будь-якого фахівця. Освіта дорослих набуває великого значення в розрізі сьогоденних викликів, що відкриває нові можливості для роботи, створює шляхи до навчання, впливає на мистецькі уподобання людей та будує нові соціальні мережі.

Відповідно до наказу Міністерства і науки України від 08.04.2024 р. № 229-л Сумський НАУ, маючи актуальні та інноваційні можливості для здійснення навчання дорослих, розширив діапазон ліцензійних можливостей щодо надання освітніх послуг у сфері післядипломної освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Загальні короткострокові програми підвищення кваліфікації погоджені Національним агентством України з питань державної служби, за якими державні службовці зможуть підвищити свою кваліфікацію розміщені на сайті Сумського НАУ у вкладці Центру підвищення кваліфікації за покликанням: https://center.snau.edu.ua/pidvishhennya-kvalifikaci%d1%97/directions-ua/. Державні службовці мають можливість скористатись Порталом управління знаннями НАДС. У категорії «провайдер» необхідно вибрати Сумський національний аграрний університет або перейти за покликанням https://pdp.nacs.gov.ua/providers/sumskyi-natsionalnyi-ahrarnyi-universytet та обрати програму підвищення кваліфікації.

Беззаперечно переконані, що розширення діапазону ліцензійних можливостей післядипломної освіти нашого університету зробить значний внесок у розвиток людського капіталу нашої країни.

Перегляньте новину на сайті СНАУ!

 
Відеодайджест

Бібліотека коледжу
Офіційні представництва
Банер
Банер
Наші партнери