Вибори ректора СНАУ
- Наказ Про венесення змін №149-од від 01.04.2024
- Протоколи Виборчої комісії
- Протоколи Організаційного комітету
- Лист МОН №e 1/5117-24 від 25.03.2024 Про проведення виборів ректора
- Положення
- Наказ МОН про внесення змін до наказу про проведення виборів ректора СНАУ
- Наказ МОН Про оголошення конкурсу на посаду ректора СНАУ
- Наказ 47/од Про організацію та проведення виборів ректора СНАУ
Проблематика тероризму
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Освітньо-кваліфікаційний рівень - Молодший спеціаліст
Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство»
Кваліфікація - технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Призначення фахівця:
Фахівець підготовлений для організаційної, управлінської та виконавської діяльності в галузі тваринництва та переробної промисловості
Первинні посади, що може обіймати фахівець:
- технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва;
- технолог із племінної справи;
- заготівельник тваринницької продукції, сировини;
- технік-лаборант;
- обліковець тощо;
Оновлено 12 квітня 2016 року
Відеодайджест
Освітній процес
Репозитарій